חוות דעת שלישית (עקב קורונה ונכות )

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

18/07/2021 | 22:38 | מאת: דן

שלום לרופא לפני שנה או יותר הרגשתי שלפעמים כאילו ריס חדר לעין. העין נראית בסדר ורואה טוב. אחרי חודשיים שלושה שלא עבר ולא רואים ריס . הלכתי לרופא עיניים שקבע שמפריע לי בעין =בגלל שיש דלקת עם הפרשות. ואמר שאקח סינטומצין בערב ,ו 4 פ ביום אופלוקס , עד !!שלא אראה בבוקר שום הפרשה בצידי האף.!!. זוכר שטיפות צרבו לי לפני שנים .ולכן חיכיתי חודשיים. והלכתי לרופא אחר שאמר = בכלל לא לשים את המשחה , והטיפות להגביל רק ! ל 5 ימים !וקודם שאנסה לחמם את העין = קומפרסים , משקפי חימום ,ועוד פטנטים שהציע . החימום בבוקר ובערב עזר . ואין שום תחושת גוף זר 4 חודשים ויותר .אבל= ההפרשות ממשיכות כרגיל ואם מפסיק חימום ליום יומיים תחושות חוזרות. אני אחרי תאונה לא נייד כלל !! והקורונה חזרה , ואני כבר בגיל שהיא אוהבת לפגוע בו. מי משניהם צודק? או מה הסיכון במשחה? ואם ההפרשות תמשכנה אחרי 5 ימי טיפול, אפשר להמשיך ? עוד כמה ימים ? הטיפול יפגע אם אעשה הפסקה בטיפות? תודה כרגע זה הייעוץ שיכול להיעזר .

שלום רב, אני מצטער אבל התמונה לא ברורה לי. אני ממליץ לפנות להמשך טיפול הרופא המטפל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול