עין יבשה טיפות וטיפול

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/07/2021 | 11:29 | מאת: איתי

אני בן 31. מזה שנים סובל מעין יבשה שבאה לידי ביטוי בצריבה גירוי לפעמים,טישטוש והפרשה לבנה בעיקר בקימה בבוקר. שבוע שעבר הייתי אצל רופא עיניים שעשה לי בדיקה מעמיקה כולל בדיקת אישונים. הוא אמר לי שהוא לא רואה משהו ספציפי והבדיקה תקינה. שאל אם אני משתמש בטיפות עיניים אמרתי לו שאף פעם לא. נתן לי סיסטיין. השאלות שלי : 1. האם אפשר להשתמש בטיפות אחרות חוץ מסיסטיין ? 2. ממה ההפרשה הלבנה ? לדעתי מהיובש כי פעם שהשתמשתי בטיפות באופן קבוע נעלמו ההפרשות. דבר נוסף האם הכי טוב זה להרטיב את העיניים מתחת לברז מים כל פעם כאשר יוצאים מבית השימוש ?

שלום רב, 1 כן אפשר 2 יתכן אם לאחר טיפול בטיפות כנראה שהגורם הוא אחר. 3 ממליץ על טיפות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול