עין יבשה טיפות עבודה בחדר קר

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

01/07/2021 | 11:28 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 31 שנים רבות אני סובל מעין יבשה . הלכתי אולי פעם אחת או יותר לרופא עיניים. המליצו לי על טיפות . מה אתה ממליץ לי ? אבי ו2 האחיות שלי סובלות גם הן כנראה בגלל תורשה. האם אין בעיה להשתמש בטיפות באופן קבוע? על מה אתה ממליץ ? הדבר הכי חושב אני מלקט סחורה בחדר קרור מינוס 18 מעלות. האם אני צריך ללכת עם משקף מיוחד ?

שלום רב, כעיקרון אין מניעה מהשתמש בטיפות באופן קבוע. ממליץ על טיפות ללא חומר משמר. בנוסף העבודה בקור קיצוני מיבשת את העיניים כי האויר יבש מאוד בטמפרטורות כאלה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול