יובש בעיניים ותחושת "שיוט" בישיבה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/06/2021 | 11:13 | מאת: אישה לקראת גיל המעבר

שלום, אני נמצאת בטרום גיל המעבר. עובדת 8 שעות בישיבה מול מחשב כל יום. בחודשיים האחרונים סובלת לעיתים, לסירוגין, לא כל יום, לרוב זה כשאני מול המחשב בעבודה, מתחושת "שיוט". אין שום בעיה בעמידה, בשכיבה, בהליכה. זו תחושה שיכולה להופיע כמה פעמים בהיום לשניות, ויכולה שבוע לא להופיע כלל. רופא עיניים נתן לי טיפות נגד יובש (בכוונתי לקנות, עוד לא קניתי). האם תחושת "השיוט" הרגעית קשורה ליובש בעיניים ולעבודה שעות רבות כל יום מול המחשב? כשזה קורה ואני משפשפת את העין, אני מרגישה טוב יותר.

שלום רב, יתכן ומדובר ביובש מאחר ולאחר סגירה ושפשוף העיניים התופעה חולפת.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול