עין יבשה אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/02/2021 | 00:26 | מאת: משה

שלום, עשיתי ניתוח לייזר prk לפני כמעט שלוש שנים.. מאז החלו תחושות ותסמינים של כבדות , דלקתיות , צריבה ,שריפה ,בעירה, חוסר נוחות . נבדקתי אצל אין ספור רופאי עיניים נאמר לי שיש לי דלקת עפעפיים כרונית . אני משתמש בכל הדברים המומלצים לטיפול במחלה (מגבונים , קומפרסים חמים, קצף עץ התה ) כל אלו לא עוזרים לי לשפר את התחושות . לאחרונה המצב החמיר הלכתי לרופא קרנית בקופה , הוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר חריג יובש קל , אין דלקת, אמר שהשומן בעפעפיים תקין ולא ממצא חריג ואפילו יותר מזה .. אמר שאני צריך להפחית בטיפול.. לא הצלחתי להבין איך זה יתכן מרגיש תסכול ממש.. הסברתי לו שיכול להיות שהוא לא רואה שום דלקת כי אני מטפל במצב ואילו לא הייתי הוא היה רואה סתימות בעפעפיים והייתי מרגיש יותר רע .. לא מבין מה לעשות כבר עוד לפני שבדק אותי אמרתי לו שיתכן ויראה שהמצב טוב אבל התחושות שלי שונות לחלוטין מה שנראה בפועל... הדבר היחיד שעזר לי הוא optimel manuka דבש המיועד לעיניים אנטיבקטריאלי-הפחית את הדלקתיות בעיניים .. אבל לא רוצה להסתמך על זה כל חיי

שלום רב, סליחה על העיכוב בתשובה. אין לי ניסיון בטיפול זה אך אם זה עובד ואין תופעות לוואי למה להפסיק?

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול