הפרשה בקימה בבוקר -סליחה על הפירוט הרב .

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/02/2021 | 19:30 | מאת: דן

שלום רב לפני יותר משנה הרגשתי בבוקר כאילו ריס חדר לעין בפינה למעלה . במשך היום מפריע לפעמים , ונעלם .רואה טוב !, עין בהירה לא אדומה !. אני נכה ,לא נייד ,ובגיל המסוכן לקורונה . ורק לפני חודש לקחו אותי לרופא שבדק עם הפנס = וקבע דלקת עם הפרשות.(למרות ששטפתי הפנים ולא ראה את ההפרשה הבין מיד הבעיה .)ואמר לקחת אופלוקס 4 פעמים ביום + סינטומצין משחה בערב עד שלא הראה הפרשה בבוקר.!. ניסיתי החודש= קומפרסים חמים + קרים = ההפרשה יותר דלילה אך עדיין נוכחת . לקחתי אומגה 3 משבוע שעבר =ויומיים כמעט אין לי התחושה המפריעה במצמוץ - אך יש עדיין ,אמנם פחות, הפרשה זעירה . 1)האם יש עוד משהו טבעי לדלקת עם הפרשות? 2)בהוראות של התרופות כתוב לא לקחת יותר מ שבוע -10 ימים .אין אפשרות ליצור קשר טלפוני עם הרופא . והתור רחוק מאד .אם אחליט להתחיל עם התרופות זה קריטי שאסור להפסיק (כמו אנטיביוטיקה דרך הפה ) או אפשר להפסיק באמצע אם שורף כמו שכתוב ?ואחר תקופה להמשיך? 3)האם יש טעם לשלוח דוגמית מיזערית מההפרשה למעבדה?למרות שהרופא לא הזכיר זאת? ובין כה התרופות הללו יעילות לכל הדלקות כאילו . 4)אני חושב שהצהוב בבוקר בקצוות העיניים היה שנים האם כרוני? יעלם? או? 5)אם לא אצליח לברר טלפונית עם הרופא אפשר באופן פרטי להתקשר אליך? הצריבה בטיפות אם תהיה ? זה כמו התחושה ביובש חזק???איך אבדיל ? 6)להתחיל בטיפות ישר עם 4 פעם ביום ? או בהתחלה פעם פעמיים לבדיקה ? 7)אפשר בטיפה הרביעית בערב לשים יחד עם המשחה או לחכות? 8)תודה מראש לכל התשובות (פעם ראשונה מטפל בטיפות ובכלל בעיניים )

שלום רב, אנסה לענות בקצרה על השאלות הרבות ובכל מקרה לא ניתן לטפל במסגרת מגבלות הפורום אלא בבדיקה קלינית. 1 אומגה 3 זה מצויין 2 שלא כמו באנטיביוטיקה בפה ניתן להתחיל ולהפסיק מייד את הטיפול אם יש החמרה אפשר להתחיל שוב בהזלפה של הטיפול עד הבדיקה של הרופא. 3 זה אפשרי אבל מצריך לקיחה של תרבית במרפאה של הקופה או בבית חולים 4 נראה לי שאתה צודק ואין מה להיות בלחץ ממעט הפרשה בבוקר. 5 אני ממליץ לפנות לרופא המטפל 6 לפי המלצה של הרופא שבדק אותך אם ״תפספס״ פעם ביום שום דבר לא קרה. 7 עדיך לחכות כ 3 דקות 8 על לא דבר בריאות

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול