טיפות עיניים לטיפול ביובש

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

23/12/2020 | 09:23 | מאת: אר

שלום, לאחר ניתוח לייזר לפני 20 שנה, משתמשת באיירוניק-פעמיים ביום ליובש בעיניים. לאחרונה הוא גבר (משתמשת באירוניק 4/5 פעמים ביום) והאור מול המחשב מציק, קבלתי לאחר בדיקה אצל הרופא : systane hydrat lubricant.col + Hylo Gel השאלה-מי מהן תפקידה להחליף את האירוניק? והאם הטיפול שלהן שונה מהטיפול של האירוניק? (משום שמאוד מרגיעה את העין) תודה

שלום רב, עיקרון הפעולה דומה. סוגים שונים של טיפות וקשה להעריך מי מהן תעזור יותר. לעיתים מדובר בניסוי וטעיה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול