יובש בעיניים לאחר ניתוח מורכב

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

02/08/2020 | 02:49 | מאת: אבי

לפני כשלוש שנים עשיתי ניתוח מורכב שארך כ6.5 שעות לאחר הניתוח לא יכולתי לפתוח את העיניים וגילו כי העיניים שלי נשארו פתוחות במשך כל זמן הניתוח וזה גרם לי לי לשריטות בעין מאז סובלת מיובש בעיניים טיפות עיניים עוזרות לתקופה קצרה, יש לציין כי חלק מהטיפות גרמו לי לאלרגיה חריפה, האם יש משהו חדש לעשות??

שלום רב, צריך לברר האם מדובר ביובש או בפתיחה של השריטות באופן עצמוני. במידה ומדובר בפתיחה של השריטות טיפול לייזר יכול להיות הפתרון .

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול