האם טיפול טבעי כמו :חימום , קומפרסים ,, יכולים להחליף טיפות?(

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/07/2020 | 16:11 | מאת: משה

שלום רב נודע לי לפני כמה שנים שיש לי בעיית יובש לכן צרבו העיניים . מאז משתדל לנהוג לפי הכללים ולא נצרך כלל לטיפות . מזה כמה חודשים בשעות הבוקר מרגיש בעיין אחת משהו מפריע בעיקר במיצמוץ. ובמשך היום : אולי הלחות שמתגברת , מזיע קצת בפנים (למרות שבבית (בלי מזגן )ושותה 2-3 כוסות מים(בניגוד לשנים עברו ) וכמעט שוכח מההפרעה . זה לא מרגיש כמו חול .זה לא צורב קראתי ש: "חשוב לעבור בדיקה אצל רופא עיניים מומחה מוקדם ככל האפשר ולהתחיל טיפול ליובש בשלבים מוקדמים על מנת למנוע מצב בלתי הפיך. " 1) האם ההפרעה הזאת למה שהתכוון הרופא שכתב?זה כבר לא הפיך? *האם הרופא רואה את ההפרעה ? או רק לפי התלונה שלי? 2)רופא העיניים שלי אמר שלא חייב טיפות (אם שומר על הכללים ומסתדר) האם צריך ללכת למומחה? 3)האם טיפול טבעי כמו :חימום , קומפרסים ,, יכולים להחליף טיפות?(לא מסוגל לטיפות ובטח משחות ) 4)יש למכירה מעין משקפיים שמחממות את העיניים האם מומלץ? 5)תודה לכל התשובות

שלום רב, אם אתה מסתדר על פי מה שתארת אין בעיה להמשיך כך.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול