בהמשך לתשובתך - טיפות רסטאזיס

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

04/06/2020 | 17:29 | מאת: מוטי

ד"ר לוינגר, תודה על התשובה שלך - הייתי חייב להגיב כי היא מאוד מעניינת. מזה שנים אני בתהליכי התאמה של עדשות מגע ולפני כשנה מצאתי סוף סוף עדשות מגע של Bausch&Lomb שמתאימות לי הכי טוב. זה אמנם לא מושלם, אבל זה עושה עבודה מצויינת בסך הכל. רציתי להגיד שגם כאשר עשיתי הפסקות גדולות (הייתה פעם אחת של חצי שנה), התופעות האלו עדיין נמשכו. האם יש משהו בדבריי כעת שמשנה ביחס לתשובה שנתת לי?

שוב שלום, אני חושב שהגורם המשמעותי יותר הן העדשות ולא גורם אחר. יתכן ועדשות קודמות אחראיות לכך.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול