דלקת עפעפיים שאלות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

28/01/2020 | 02:35 | מאת: משה

שלום, יש לי כמה שאלות אשמח שתענו לי על כולם 1. אם בלוטות מבומיאן סתומות לגמרי ונבדקים תחת השפעה סטרואידים האם יראו את מצב הבלוטות שהן סתומות ? מה תיהיה האבחנה ? הרי תמיד עם סטרואידים הכול נרפא ונראה מדהים. 2.האם הסטרואיד פותח את הבלוטות מחדש בעצם ועם הפסקתו שוב הכול נסתם?? 3.איך אנשים עם בלוטות סתומות מקבלים דמעות מהעין? לאחר שהפסקתי עם שימוש בפרוטופיק דלקת העפעפיים חזרה ,מה ההסבר לכך? 4. האם יש הבדל בין בלוטות שחדלו מלפעול לבין בלוטות סתומות? או שזה אותו האבחנה? 5. אחרונה בהחלט— האם ipl הוא טיפול יחודי וכדאי לפתרון הבעיה ? במה הוא שונה ממשחה אנטי דלקתית שעם הפסקתה הדלקת חוזרת .. תודה תודה תודה

שלום רב. בלוטות סתומות לא נפתחות על ידי סטרואידים. ההפעה בבלוטות גורמת לתהליך דלקתי אשר מטופל עם הסטרואידים והפרוטופיק. ipl הוא אחת מהאופציות הטיפוליות בעין יבשה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול