הידבקות העפעף מתוך שינה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

27/08/2019 | 11:45 | מאת: ג'ולי

שלום רב, בת 49, תופעה שהחלה בשנה האחרונה: לאחר שנת לילה, מתעוררת עם תחושה שלא יכולה לפתוח העין. כאילו האישון נדבק לעפעף ואם אפתח אותה האישון יזוז או יצא ממקומו. לוקח כמה דקות במהלכן מנסה בזהירות לפתוח העין לאט לאט, עד שתחושת ההידבקות מתפוגגת. איני יודעת אם הנל קשור לפורום הזה. שואלת כי חוששת מנזק עתידי. המון תודה.

שלום רב, התופעה אכן קשורליובש בעיניים. ממליץ בהמשך על ביצוע קומפרסים מים חמים עם מגבת פשוטה על פני העיניים למשך 3 דקות ואם אין שיפור להזליף גל להרטבה של העין לפני השינה.

02/09/2019 | 14:52 | מאת: ג'ולי

המון תודה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול