החלפת סוג טיפות עניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

21/08/2019 | 02:14 | מאת: שיר

שלום, אני סובלת מאלרגיה לעדשות שגרמו לעניים יבשות (או שהיובש גרם לאלרגיה...). רופא עניים נתן לי מרשם לטיפות עניים "היאלורוניקס פרי" שצריך להשתמש כל החיים, האם יש בעיה להשתמש בטיפות ג'נטיל במקום? מה ההבדל בין הסוגים? (אין לי עניין להחליף לתמיד פשוט זה מה שהיה בבית מרקחת...) . כמו כן על הבקבוק כתוב שאין להשתמש לאחר 28 יום מהפתיחה, האם זה באמת בעיה? ׁ(אני לא יודעת אם זה חשוב אבל היובש מתבטא בתחושת עייפות ועפעף שלא נפתח טוב)

שלום רב, אין הבדל משמעותי העיקר שתהיה הקלה ביובש. ניתן להשתמש בטיפות גם מעבר ל 28 יום.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול