יובש בעיניים מתי יעבור?

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

22/07/2019 | 19:33 | מאת: יעל 2

שלום לך, אנימ רכיבה עדשות מגע קשות מגיל 15. כיום בת 44. בגדול בעבר אמרו לי שיש לי יובש אבל עדיין הרכבתי עדשות ולא הרגשתי דבר. לפני שנתיים הייתי אצל אופטומטריסט אחרי הפסקה קלה ושאלתי אם זה בסדר? ועדיין עשה לי עדשות. והיה סביר. כעת מחודש מאי יובש קשה. לא מצליחה להרכיב את העדשה חשבתי בהתחלה שזה דלקת רופא עיניים אמר יובש איך יכול להיות יובש רק בעין אחת? אח"כ עבר לי לעין השניה. כיום אני קמה בבוקר עם כאבים ששמה כל הזמן טיפות אני בלי עדשות ממאי. עדיין לא מצליחה להרכיב. וקשה לי בבוקר מתי זה יעבור ? איך אפתור את הבעיה , הטיפות לא עוזרות. יש טעם לחזור לרופא, הוא יוכל לעזור?

שלום רב, ממליץ בהחלט לשוב לרופא לבדיקה. בנוסף ידוע כי אחד הגורמים ליובש בעיניים היא הרכבה ממושכת של עדשות מגע.

24/07/2019 | 13:48 | מאת: יעל 2

תודה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול