עיניים יבשות ועדשות מגע

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

28/06/2019 | 07:03 | מאת: יעל

הי השתמשתי בעדשות רכות יומיות שנה וחצי, שמתי המון סיסטיין אולטרה למנוע יובש (לא ידעתי שלא מומלץ חומר משמר עם עדשות) לפני חודש החל אודם קשה בעיניים. הפסקתי עדשות ניגשתי לרופא...קיבלתי אנטיביוטיקה שאחרי שבוע הבינו שלא מועילה. הרופא אמר אולי דלקת ויראלית..אחרי זה אולי אלרגיה קיבלתי סטרואידים ועוד...כלום לא עוזר. ברגע שהפסקתי הכל , על דעת עצמי כי כלום לא עבד,והתחלתי לשים טיפות ללא חומר משמר (איירוניק) ובלילה גל ״הילו ג׳ל״ יש שיפור באןדם...הדרגתי מאוד אבל יש... יכול להיות שכל מה שקרה פה היה רק יובש חריף? (היה רק אודם, שבילים אדומים בעיניים ללא גרד ללא הפרשות) האם אם אמשיך בטיפול ליובש אוכל לשוב לשים עדשות? הפעם אזליף טיפות בלי חומרים משמרים כמובן...

שלום רב, יתכן והיה מדובר ביובש בלבד, אך הסיכוי שהאודם היה על רקע עדשות הוא סביר יותר. אני ממליץ לנסות ולהימנע מעדשות עד כמה שניתן.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול