דמעות צורבות עד כדי כאב

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

01/05/2019 | 08:45 | מאת: שיר

לאחרונה ברגע שאני דומעת (מכעס, עלבון, צחוק, שמחה מסיבות פנימיות ולא חיצוניות כמו רוח או שמש) הדמעות ממש צורבות. כך שאינני יכולה לפקוח את העין וכואב (כמעט כמו כאב של חומר לחיטוי עדשות- זוכרת מעברי) אם אני בוכה ממש הצריבה פוחתת עד נעלמת. ממה יכול לנבוע דבר שכזה?

שלום רב, הצריבה לא מהדמעות אלא מיובש הגורם לצריבה ואז רפלקס חזק של דמעת. בקיצור הפוך עך הפןך

02/05/2019 | 08:26 | מאת: שיר

תודה. אבל הדמעות מגיעות מבכי רגשי. זה לא שמציק לי משהו בעין ואז היא דומעת. האם בגלל שהעין יבשה, גם אם לא מציק, אז ברגע שיש דמעה היא צורבת?

שוב שלום וסליחה על העיכוב בתשובה. אם כן אין לי תשובה לתופעה שציינת

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול