צלקת בקרנית כתוצאה מהרפס

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/08/2018 | 17:31 | מאת: מירית

היי לפני כשנה היה לי הרפס בעין ככל הנראה ואף אחד לא עלה על סה הזמן גם מומחים בבית חולים טענו שזה ליכלוך בקרנית טיפלו בסטראודים מה שלא עזר לאחר שנה של מריחות בהתי חולים הגעתי לרופא פרטי שקבע שזו צלקת בקרנית כתוצאה מהרפס שהיה, דרכי טיפול אין חוץ מעדשות, אוסיף גם שהמספר בעין שמאל גדל, עדשות לא ממש עוזרות ורק עושות כאב ראש האם יש ישועה אחרת?

שלום רב, לצערי, יש צורך בבדיקה על מנת להתייחס לבעיה שציינת מאחר המקרה מורכב.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול