אבחון או אי הבנה עינים דומעות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

11/06/2018 | 09:52 | מאת: איתן

לאבי בן 80 יש מעבר לגלאוקומה ועוד בעיות ברשתית בעיה. יש לו דמעות כל בזמן. הרופא בקופה אמר לו שיש לו יובש בעין ודלקת. ! שאלתי האם עודף דמעות זה אומר יובש בעין? או נתן במרשם רפטאי מים סטריליים ב75 שקל בקבוק בשם ססטיין אולטרה. האם זה מה שהוא צריך? זה יפתור את הדמעות?, ונתן משחה לעין אנטיביוטיקה לא טיפות. ! Tobrex. עיקר שאלתי אם הטיפות ססטיין אולטרה זה פתרון לאדם דיש לו דמעות כל הזמן? או שזו אבחנה שגויה והמרשם הרפואי זה בכלל מכירה של מוצר מדף שיווקי והאם יש טיפול לדמעות מעין כל הזמן תודה

שלום רב, לצערי לאאוכל לתת יעוץ רפואי לגבי הטיפול במסגרת הפורום.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול