שאלה בנושא יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/08/2017 | 14:35 | מאת: אבישי

האופטימטרסטית אמרה לי שיש לי אקסופוריה כלומר פזילה החוצה לסירוגין בשתי העיניים וה "דיכוי" של הפזילה כלומר הניסיון המתמשך למקד את העיניים גורם לי ליובש. אני לא יודע אם ההסבר הזה מקובל בקרב הרופאים והאם אקסופוריה יכולה לגרום בדרך כזו או אחרת ליובש. אשמח למענה

שלום רב, לא ידוע לי על קשר בין אקזוטרופיה ויובש בעיניים. ככל הנראה יש גם יובש וגם אקזוטרופה . ממליץ על טיפול ליובש בעיניים. לגבי הטיפול באקזוטרופיה בדיקה ויעות מומחה פזילה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול