יובש קיצוני בעיניים...........

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

04/05/2017 | 17:35 | מאת: שרונה

השתמשתי במגבונים סטריילים מיוחדים לעיניים המכילים חומצה הילורואית ניגבתי רק את העפעפיים כשהם סגורים. לאחר מס ימים נהיה לי יובש קיצוני ,גירודים וכשאני פוקחת עיניים מרגישה מין דבק או שזה יובש חזק לא יודעת.1.האם זה מהחומצה או מרכיב אחר במגבונים? 2. לאחר מס ימים השתמשתי בסיסטיין אך כל פעם גרם לי יותר גרוע והפסקתי. 3. כל הטיפות ללא חומר משמר מכילות חומצה הילורואית ולא יודעת אם להשתמש או לא? 4. כרגע שוטפת מספר פעמים את העיניים במי ברז. 5 לציין שנבדקתי אצל שני רופאי עיניים ולא ראו שום דלקת. אני לא מתפקדת כל היום במיטה עם עיניים עצומות. בבקשה מה לעשות?

שלום רב, קשה לי להעריך במה מדובר יתכן ולא מדובר ביובש. ממליץ על חוות דעת רופא שלישי.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול