שריטה בעין לפני שנה ........................

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

05/04/2017 | 23:37 | מאת: מור

שלום לפני שנה בדיוק קיבלתי שריטה בעין. לא הלכתי לאבחון, ואחרי יומיים שלושה עבר הכאב, אלא שמאז מדי פעם, בעיקר כשאני מתעוררת בלילה או בבוקר, מופיע לזמן מה אותו כאב בדיוק כאילו זה קרה עכשיו. באותם רגעים אני דומעת מאוד ולא מצליחה להקל על הכאב שאגב אינו משתנה אם העין פתוחה או סגורה. האם זה עוד יכול לעבור עם הזמן? יכול להיות שקרה נזק שכדאי לבדוק? זה עלול עוד להחמיר? לפי ההגיון שלי אם יש שריטה היא אמורה להתאחות לבד, אבל אולי אני טועה. תודה

שלום רב, עקב השריטה מלפני כשנה האזור שנרפא ככל הנראה לא נרפא באופן מלא ולכן יש לפעמים מקרים של חזרה של השריטה כאשר יש יובש בעיניים בעיקר בקימה בשינה. ההמלצה היא לפנות לרופא עיניים לבדיקה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול