עדשות טיפוליות/ סקרלריות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

31/03/2017 | 00:38 | מאת: רווית

שלום, קראתי שיש פתרון לא רע ליובש בעיניים והם עדשות טיפוליות רכות או עדשות סקרלריות קשות, אין הרבה מידע על זה ברשת והייתי מעוניינת לדעת למה זה מומלץ רק במקרים קשים מאוד אחרי שכל האופציות כשלו? (זה מה שכתוב), לי דווקא נראה פתרון לא רע לשים עדשות מגע מאשר להיות מוטרד מטיפטופי טיפות תכופים, להתחבא מהרוח והמזגנים ולהיות תלויים במשקפיים, מה החסרונות של העדשות האלו מלבד המחיר?

שלום רב, החיסרון העיקרי בהרכבת עדשות עם יובש הוא סכנה מוגברת לזיהום בקרנית. יש צורך בהתאמה של העדשות ובמעקב הדוק.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול