יובש בעיניים שהתגבר לאחר טיפול אצל קומטיקאית

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

23/03/2017 | 18:18 | מאת: תיתי

האם תאורת לד של קוסמטיקאית שהבטתי מבט ישיר על המנורה יכול לגרום ליובש בעיניים?(מדובר על מנורה עגולה שמשמשת את הקוסמטיקאית כדי לראות היטב את פני המטופל)המנורה הייתה מול עיני ולא סגרתי את העין למשך כמה שניות.

שלום רב, לא ידוע לי על כך שמנורת לד יכולה לגרום ליובש בעיניים.

25/03/2017 | 21:48 | מאת: תיתי

ידוע כבר שתאורת לד יכולה לעשות נזק לרשתית ולהביא למצב של ניוון מולקולרי.זה לא חדש.אז למה יובש זה לא יכול לעשות? חבל שרופאי עיניים מתנערים מכך.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול