עבודה ממושכת מול מחשב- האם ישנן משקפיים יעודיות? תודה מראש

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

12/03/2017 | 13:40 | מאת: איתי

שאלה כללית, שלום וחג שמח, בזמן האחרון התחלתי לעבוד שעות ארוכות ביום על המחשב, כרגע יש לי דמעות בעיניים לעיתים ואני מרגיש שהן מתאמצות. * הבנתי שכל 20 דקות מומלץ להסיר את העיניים מהמחשב. * הבנתי שכדאי לוודא שאין אור מסנוור בסביבת המחשב. > השאלה שלי היא בבקשה: האם יש אופציה לרכוש משקפיים המיועדות ספציפית לעבודה מול מחשב? האם ניתן להפנות שאלה זו לרופא עיניים במידת הצורך? תודה מראש, איתי רגב

שלום רב, ההמלצה היא באמת לבצע הפסקות קצרות מול העבודה במחשב. לגבי המשקפיים לא ידוע לי היכן לרכוש אותן צריך לברר.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול