שיתוק erb

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

22/10/2012 | 16:10 | מאת: מיכל

שלום, אני אמא לילד בן שנתיים, שסובל משיתוק ביד הנקרא בשפה הרפואית שיתוק ע"ש ארב (ERB). השיתוק נגרם במהלך הלידה. רציתי לשאול האם כל מקרה של שיתוק ע"ש ארב מהווה רשלנות רפואית, ומה סיכויי התביעה במקרה זה? תודה מראש על תשובתך, מיכל.

מיכל שלום רב., לא בכל מקרה נפסק כי שיתוק כזה הוא בגדר רשלנות רפואית. חשוב לדעת מה היתה הערכת המשקל של בנך לפני הלידה ומה היה משקלו כאשר נולד וכן פרטים נוספים באשר למהלך הלידה. בתיק זה יש לקבל חוו"ד הן ממומחה למיילדות והן מנוירולוג ילדים., בברכה דותן לינדנברג עו"ד.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית