רשלנות רפואית בלידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

10/12/2013 | 09:28 | מאת: ליבי

שלום, לפני כשנתיים ילדתי את ביתי הבכורה בחויית לידה קשה ובהחלמה קשה הרבה יותר. חוסר יכולת לתפקד פיזית ולשבת אחרי הלידה במשך חודשים מסתבר שהתפרים לא התאחו כמו שצריך ולאחר כארבעה חודשים עברתי ניתוח בהרדמה מלאה לתיקון. אציין כי תפרה אותי מתמחה ובמשך זמן רב מה שלדעתי תרם לחוסר החלמה. אני מעוננינת לדעת האם מדובר ברשלנות. להלן המינוח הרפואי כפי שמצויין בתיק שלי: "לידה רגילה עם אפיזיוטומיה . הופנתה בגלל "רקמה אברנטית" באיפזיוטומיה. בבדיקה רקמת גרנולציה מתחתיה יש רגישות מקומית. תתקבל לכריתת הרקמה הגרנולרית + כריתת יתד של האזור המציק ותפירה מחדש". נא עזרתכם האם מדובר ברשלנות רפואית בלידה שלי. תודה רבה

ליבי שלום רב., מהו מצבך כיום ?

10/12/2013 | 10:13 | מאת: ליבי

גם לאחר הניתוח המשכתי לסבול מרגישות ואי נוחות במקום ביחוד בעת קיום יחסי מין. הרופאים שהייתי אצלם טענן שזה יעבור לי בלידה השניה. בימים אלו אני כחודש לאחר לידה שניה מרגישה פיזית טוב יותר. בבדיקת רופא לאחר הלידה אמר כי תפרו אותי טוב ועדיין היתה לי רגישות וטען שיש צלקת במקום והיא אמורה לעבור.

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית