שתל בזוית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

08/10/2012 | 20:19 | מאת: רמי

האם ניתן להשתיל בזוית חדה בכדי להימנע מהשתלת עצם? כמו כן-מבקש לדעת את הזוית המותרת והאם השתלה זו מתאפשרת גם בשיטה ההמוחשבת. מבקש לדעת יותר פרטים על השיטה הממוחשבת וכיצד ההשתלה נעשית.

10/10/2012 | 13:32 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

רמי שלום, ככלל אנו שואפים למקם את השתלים במקביל לציר האורך של השיניים הטבעיות. מיקום שתלים בזוית הוא למעשה אילוץ שנובע לרב מחסר עצם באזור ההשתלה. מיקום השתלים בזוית יביא לרוב לקיצור אורך החיים של השתל. בשיטה הממוחשבת ניתן לתכנן ולבצע השתלה בזוית. ממליץ לא לקצר הליכים ולבחון אפשרות של מיקום שתל בעמדה ובזוית נכונה גם אם הדבר מצריך בניית עצם. זכור שבמידה ומדור בשתלה באזור הסינוסים עומדת לרשותך האפשרות לבצע הרמת סינוס אנדוסקופית שלא שונה מהותית מהשתלה רגילה. לפרטים נוספים אני מזמין אותך להכנס לאתר שלי [email protected]. בהצלחה.

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית