תחליפים צימחיים

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

23/05/2013 | 08:52 | מאת: keren

האם יש תליפים צימחיים לתרופות הבאות: ריטלין לוריוון קסנקס קלונקס בתודה מראש על התשובה

שלום, אחלק תשובתי לשניים: 1. לא - אין תחליפים לאלה - מדובר בחומרים כימיים בעלי עוצמת פעילות גבוהה שלא נמצאת בצמח מסויים אחד. 2. ישנם טיפולים מגוונים בעלי פוטנציאל מועיל לבעיות בהן מטפלות התרופות שציינת ואלה המבוססים על צמחי מרפא, הומיאופתיה (קלאסית, מודרנית..), תזונה ושינוי באורח חיים , תנועה, טכניקות מגע שונות, שיטות הרפייה והפגת מתחים ועוד. ממליץ לך לפנות לנטורופת או הומיאופת עם אוריינטציה רחבה שיוכל לטפל וגם אם יש צורך להפנות לטיפול המתאים. כל טוב, צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות