ניתוח סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

11/07/2016 | 01:44 | מאת: גילי

היי, אשמח לעזרה ביום חמישי הקרוב (14/7) בן זוגי יעשה ניתוח סינוס פילונידלי בעצם הזנב (בגלל שערה הפוכה) רציתי לשאול איזה רמדי ניתן לתת לו (אפילו גם לפני הניתוח) כדי לעזור לו להתמודד עם הכאב, למנוע זיהומים ו'לנקות' את חומר ההרדמה? *כרגע הוא לא בלחץ מהניתוח, הוא יותר חושש לגבי מה יקרה אם זה יחזור שוב אחרי הניתוח * לא ידוע איזו הרדמה יעשה- השאיפה היא לעשות הרדמה מקומית+ טשטוש (האם זה עדיף מהרדמה מלאה?) * אני יודעת שהמאופתים לא הכי אוהבים אבל הוא מחוזק בפרוביוטיקה בשבועיים האחרונים בקיצור, אשמח לעזרה איך אפשר לעבור את הניתוח הזו בצורה הכי נקייה מחומרים כימים תודה רבה רבה מראש!

שלום, ממליץ להתייעץ עם הומיאופת, בריאות טובה , צוות בי"מ מרכז הצפון

מנהל פורום תרופות הומאופתיות