הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

09/10/2016 | 07:52 | מאת: אריאלה

שלום, אני בת 28, בחיים שלי לא הייתי מרטיבה בלילה מאז שנגמלתי בגיל מוקדם, בשעות לפנות בקר חלמתי שאני מתפנה בשירותים כמות גדולה של פיפי ולאחר כמה זמן התעוררתי בבהלה שכולי רטובה משתן, התעוררתי ונדהמתי מהעיניין,בחיים שלי לא נתקלתי בדבר מביך כל כך. האם יש מקום לדאגה?

לארוע חד פעמי אין משמעות גדולה. צריך לעקוב ולראות. ניתן לבדוק תפקוד שלפוחית שתן. לשלול דלקת. על פניו לא נראה שיש בעיה רצינית. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה