חזרה להרטבת לילה בגיל 24

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

07/01/2016 | 09:48 | מאת: בקי

שלום. אני קרובה לגיל 24. מאז בכלל ועד גיל בערך 15 הייתי מרטיבה 95% מהלילות ואז בגיל 15 זה הפסיק די פתאום. במשך השנים האחרונות לא הרטבתי בכלל (אולי לילה שניים). לאחרונה יצא לי להרטיב כמה פעמים (ההבדל הוא שכשהרטבתי אז, הייתי מרטיבה את כל המיטה והיום אני מתחילה לעשות פיפי ופתאום אני שמה לב ומתעוררת ומפסיקה ואז רק המכנס מתרטב ולא מגיע למיטה (קרה גם יום אחד שלא התעוררתי ואז בבוקר היה כתם קטן במיטה אבל לא כמו פעם)) ואני חושבת שפשוט אפפם לא באמת נגמלתי מהרטבת לילה פשוט לא הייתי מרטיבה כי כמעט ולא שתיתי (התרגלתי לשתות 2-3 כוסות ביום) ולאחרונה התחלתי לשתות הרבה יותר, מעל לליטר ביום. יכול להיות שזו הבעיה? אני אצטרך לנצח לשתות קצת? אובחנתי כמופרעת קשב וריכוז. האם זה קשור? מה אני עושה עכשיו? אני כבר לא ילדה ואני נשואה. יש פתרון רפואי? הבעיה שלי בכלל רפואית? או אולי נפשית? יש לי קצת לחץ ביומיום מעומס מטלות (עבודה, לימודים ובית).

שלום הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים הגורמים יכולים להיות שונים וכך גם הטיפול. ממליץ לברר, לדון בעתידך.... לטפל לפי הגורם. בכבוד רב פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה