הרטבת לילה- מספר פעמים בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/11/2015 | 12:13 | מאת: שירי

ביתי בת שלוש ועשרה חודשים גמולה כבר יותר משנה וחצי ביום, לפני כשמונה חודשים הורדנו בלילה. בהתחלה היו לילות יבשים. אבל די מהר מצאנו עצמנו לוקחים אותה פעם בלילה והיתה קמה יבשה. בשלושה חודשים האחרונים לוקחים אותה יותר מפעם בלילה והיא עדיין עושה במיטה, לעיתים בורח לה אפילו יותר מפעם בלילה. חשוב לציין כי במהלך היום לא בורח לה, הילדה בוגרת עצובה לגלות שבבוקר הרטיבה. א. חשבתי להחזיר לה תחתוני לילה האם נכון לעשות זאת , האם יש לכך השלכות?ב. במקביל לבדוק מול רופא יתכן שזו דלקת, השאלה האם יתכן שיש ככ הרבה זמן דלקת שלא נותנת אותותיה ביום? ג. האם יכולה להיות סיבה אחרת? תודה.

כנראה שזה לא דלקת אבל יש לבדוק בדלקת גם סימנים ביום ישלבדוק יחס סידן קראטינין בשתן ולשלול גורמים נוספים. לפי תוצאות להמשיך בבירור. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה