הרטבת לילה - בת 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/07/2015 | 10:35 | מאת: שני

בתי בת 4 גמולה מגיל 1.10 מאז ועד היום היא שולטת בסוגרים ואין לה בכלל בריחת שתן במהלך שעות הערות. אך בלילה זה סיפור אחר, וכל לילה בורח לה פיפי. היא ישנה מאוד חזק, עד כדי כך שלא ניתן להעיר אותה. אפילו אחיה התינוק שישן יחד איתה בחדר, לא מעיר אותה כשהוא בוכה. השאלה שלי היא האם פעמונית בלילה תעזור לה, על אף שהיא ישנה עמוק? האם אפשר לקנות רק את הפעמונית, ולוותר על העלות היקרה שגובה ד"ר קושניר עבור פגישת הכרות קצרה..?

שלום ניתן לנסות פעמונית ( ניתן לרכוש בסכום פעוט ) או לקחת ביד שרה בהשאלה. עם הוראות מתאימות. מומלץ לבצע בירור לפני תחילת טיפול ולהתאים אותו. טיפול בדכ נתחיל בגיל 5 ש פעמונית ניתן להתחיל לפני. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה