בן 5- מרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/12/2014 | 13:39 | מאת: מיטל

שלום רב, בני עוד חודשיים בין 5, מעולם לא נגמל מחיתול בלילה. כיום ישן עם תחתוני גמילה ומתעורר כל בוקר כשהחיתול ספוג. עשינו מספר ניסיונות להשכיב אותו עם תחתונים אך במהלך הלילה ישן שינה עמוקה ולא מתעורר גם כשרטוב. ביקשתי מהרופא המטפל שלנו לערוך מספר בדיקות ולייעץ לי מה לעשות אך לטענתו מוטיב המוטיבציה אצל הילד לא קיים ולכן אין סיבה לברר ולטפל וזה יעבור עד גיל 7 (!!). אני מאוד רוצה לטפל בבעיה ולא יודעת באיזו שיטה עלי לפעול. האם הפעמון יעזור במצב זה? האם ישנן שיטות נוספות? האם באמת כדאי להניח לזה?

ממליץ לבצע בירור פשוט לסיבת ההרטבה יש הרבה גורמים לטפל לפי הגורם להרטבה. הטיפול יקצר את משך הרטבה. פרופ פומרנץ 098621860

15/01/2015 | 00:47 | מאת: נטלי

בזמן האחרון התחיל לברוח לי פיפי בלי שאני מרגישה גילו לי אפילפסיה בגיל 13 בערך ההרטבה תמיד הייתה אך לא בתדירות גובהה רק בלילה ועכשיו החליפו לי כדורים לקחתי topamax ועכשיו דפלפט כרונו זה מתבטא בהתקפים קטנים ( ההתקף מתרחש ללא נפילה) של כמה שניות כאשר הידיים רועדות ואי שליטה אל סוגרים העניין הזה אני נלחצת מאוד אחרי אחד מההתקפים האלה אני נרטבת לגמרי וזה יוצר מבוכה גדולה סביבי ההתקף מתרחש בין פעמיים ל4 פעמים ביום הורי לא יודעים על העניין רק חבר שלי יודעarbelz

מנהל פורום הרטבת לילה