עזרה בבקשה!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/09/2014 | 13:54 | מאת: אובדת עצות

שלום רב, בני בן 4 וחצי, גמול ביום כבר שנה וחצי. לצערי, התחלנו את הגמילה בלילה רק לפני כמה חודשים, לפני זה הוא לא רצה להגמל והיה לו נוח להשאר עם חיתול. הגמילה ביום הייתה חלקה, פיספוס אחד או שניים. אבל הלילה זה סיוט. כל יום הוא קם רטוב. הוא אפילו לא מתעורר מזה במהלך הלילה, לא מפריע לו שהוא רטוב. ניסינו להקים אותו בלילה לפיפי אבל הוא היה נורא פסיבי , לא באמת התעורר. כל בוקר יש נוהל מקלחת וכביסות. איך אפשר לעזור לו ולנו ?

ניתן לפנות ולבצע בירור לאחר בירור ניתן להתחיל בטיפול 098621860 פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה