הבן שלי בן 6 ולא מצליח להתעורר בלילה לשירותים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/03/2014 | 10:24 | מאת: רביד

שלום רב הבן שלי כבר בן 6 ו-3 חודשים, איננו מצליח להתעורר בלילה לשירותים, אם אני לא לוקחת אותו לעשות פיפי הוא עושה מתוך שינה במיטה וגם זה לא מעיר אותו, הוא יכול לישון ככה עד הבוקר ולקום רטוב... אני חסרת אונים ולא יודעת מה עלי לעשות, פעמון לא ניסיתי אך ברור לי שזה לא יעיר אותו מאחר וגם כשאני מעירה אותו ומדברת איתו תוך כדי הליכה לשירותים הוא מתקשה לתקשר איתי ונראה כאילו עדיין ישן - גם בהליכה! הייתי שמה לייעוץ מקצועי בעניין! תודה מראש רביד

20/03/2014 | 12:04 | מאת: לל

וואו. אני קוראת את ההודעה שלך וזה בדיוק המקרה אצלנו. גם לי יש ילד בן 6 וחודש שלא מצליח להתעורר בלילה לשירותים ויכול לישון רטוב עד הבוקר... חסרת אונים יחד איתך♥ כמעט כל לילה מרטוב ואפילו פעמיים לפעמים... מה ניתן לעשות? גם אני פעמון לא ניסיתי

הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים בין היתר שינה עמוקה שלפוחית שתן קטנה לנפח השתן/ תפוקת השתן הלילית. רצוי לבצע בירור לטפל בהתאם. ניתן להשפיע על יקיצה במהלך הטיפול. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה