הרטבה בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

12/03/2014 | 09:08 | מאת: ל

בני בן שלוש וחצי תלפני כשנה נגמל לגמריי ביום ובלילה אחריי כמה חודשים חזר להרטיב בשינה גם בשנת צהריים וגם בלילה ת יש לציין שלפניי שהולך לישון תמיד הולך לשירותיים כשאנחנו הולכים לישון כעבור שעתיים שלוש לוקחים אותו שוב ולפעמיים כבר ברח לו אבל בלי קשר יכול להרטיב פעמיים שלוש בלילה. ושנת צהריים גם אם ישן שעה. אמרו לי שאין טיפול לפניי גיל חמשת רציתי לדעת אם כן יש משהו לעשות כי ניראה שזה מפריעה לו והוא מתבייש בזה תודה

הרטבת לילה משנית. רצוי לבצע בירור ולשלול דלקות בדרכי שתן / הפרשת יתר של סידן ועוד. ניתן לבצע בירור דרך רופא הילדים.

מנהל פורום הרטבת לילה