הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

09/03/2014 | 22:50 | מאת: דליה

שלום, ביתי בת ארבע כמעט. גמולה ביום ובלילה מזה כשנה וחצי. לפני כשלושה-ארבעה שבועות החלה להרטיב בלילות. כל לילה ולפעמים כמה פעמים בלילה. התחלנו להעיר אותה בלילה ולקחת אותה לשירותים, אך זה עדיין לא עוזר. היא יכולה שעה אחרי שלקחנו אותה לעשות שוב במיטה. אנחנו חוששים שיש איזו בעיה או פיזיולוגית או שמא רגשית? אובדי עצות... אציין שהגמילה הלכה ממש בקלות. תוך יומיים בערך הייתה יבשה לחלוטין כולל בלילות, ואת החיתול בלילה הורדנו ביוזמתה. היא לא רצתה יותר ברגע שנגמלה ביום. אציין בנוסף, אם זה משנה, שלפני חצי שנה בערך נולד לה אח קטן, ועוד, שאנחנו לא רואים שינוי בהתנהגותה במהלך היום. נשמח לכל תובנה... תודה!

לשלול בעיה אורגנית[ דלקת בשתן, הפרשת יתר של סידן ועוד לפנות לרופא מטפל.

מנהל פורום הרטבת לילה