הרטבת לילה בגיל 11

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/02/2014 | 23:38 | מאת: פנינה

שלום רב. לבני בן ה-11.5 מאז שהיה ילד קטן לא היו הרבה לילות יבשים. לילות רבים היה מרטיב. היו תקופות של ימים רבים של "יובש" ושוב היה מרטיב. מאז גיל 10 מעטים מאוד הלילות שהיה מרטיב. בשנה האחרונה כלל לא הרטיב והשבוע לפתע הרטיב פעמיים. בני ילד רגיש ועדין שלוקח כל דבר ללבו יחד עם זאת שחקן כדורסל פעיל מאוד המוציא המון אנרגיה. השינה שלו בלילה חזקה ביותר. נראה שלא מרגיש דבר בשינה. זקוקה בהקדם לעצה מה לעשות . תודה רבה. מוטרדת מאוד .......

הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים ולכן יש הרבה טיפולים. לפני טיפול יש לברר את הבעיה ולטפל בהתאם לגורם. ממליץ לברר את הגורמים, בירור פשוט לא פולשני. לאחר בירור ניתן להתחיל לטפל . פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה