הרטבה לא קבועה של בת 6

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

26/01/2014 | 01:04 | מאת: מוריה

שלום רב, ביתי בת ה-6 מרטיבה כפעמיים שלוש בשבוע. ישנן תקופות שבהן מרטיבה כל לילה וישנן תקופות בהן לא מרטיבה כלל אפילו חודש ברציפות. ניסינו להימנע משתייה לפני השינה, להעיר אותה בלילה, לתת לה הפתעות אם תקום יבשה, היא לבושה בשתי שכבות כל לילה. אנחנו מחפשים סיבה לבעיה כדי שנוכל לטפל בה אך לא מצאנו עד כה משהו משותף בלילות שבהם מרטיבה. נשמח לעזרה. תודה.

הפרעות בתפקוד שלפוחית או בעיות ביצור שתן יכולים לגרום להרטבת לילה. בשילוב של שינה עמוקה והפרעה ביקיצה הילד ירטיב מומלץ לבצע בירור. על מנת לתת טיפול מתאים. בהתאם לתוצאות נחליט על סוג הטיפול.

מנהל פורום הרטבת לילה