בן 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/12/2013 | 21:52 | מאת: דליה

בני הן 5 לא מצליחה לגמול אותו , עד לפני שבוע הייתי קמה איתו כמה פעמים לשירותים במהלך הלילה וזה היה עוזר חלקית , היו לילות שהוא היה מרטיב למרות שהיה השירותים כמה פעמים באותו הלילה , החזרתי לו את הטיטול והפסקתי לקום בלילה וכל בוקר הטיטול מלא, מלא, מלא בשתן , הילד יושן עמוק מאוד , עשיתי בדיקת שינה שהייתה תקינה , בלידה שלו אמרו לי שיש לו הרחבה באגן הכליה השמאלי לעומת הימני , אבל הפסקנו את המעקב בגיל שנה כי לא הייתה הרחבה נוספת וההרחבה לא הייתה משמעותית , האם זה קשור ? מה אפשר לעשות ? מי מטפל בזה , רופא ילדים ?

שלום יש להמשיך עם מעקב להרחבת אגן כליה. הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים לכן יש מספר טיפולים. ברפואה מקובל לברר לפני הטיפול. ממליץ לבצע בירורר לגורם. לרוב הילדים יש שינה עמוקה. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה