הרטבה לילדה בת 8- אנחנו פשוט אובדי עצות

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/12/2013 | 09:35 | מאת: שיר

שלום, יש לי ילדה בת 8 תאומה, שניסינו הכל חוץ מטיפול תרופתי, פעמונית, רישום מסודר, עיצוב התנהגות, תרגילי חיזוק שרירי האגן וכלום לא עזר.האבחנה היתה שינה עמוקה ותורשה ההרטבה היא ככמעט כל לילה. האם יש צורך לבדוק דלקות בשתן? האם יש קשר? והאם כדאי לעבור לטיפול תרופתי ולאיזה רופא כדאי לפנות על מנת לקבל את המרשם עם המינון המתאים?

הרטבת לילה נגרמת משילוב של מספר גורמים. לכן יש מספר טיפולים. רצוי לברר את הגורם להרטבת לילה ולא לטפל ללא אבחנה. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה