בן שמונה ועדיין משתין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

21/11/2013 | 09:31 | מאת: דבי

שלום בני בן שמונה משתין בלילה, אינו מתעורר וישן כך עד הבוקר. התחלנו לפני כחודש טיפול אצל נפרולוג ילדים עם מינרין מלט. כדור אחד לא עזר למרות שאנחנו מאוד מקפידים על המשטר. עברנו לשני כדורים, עזר חלקית מאוד היום היינו אצל הנפרולוג שוב והוא רשם לנו להמשיך כדור אחד מינרין וכדור אחד דפרקסאן. בבית קראתי על הדפרקסאן ומאוד השתוממתי וגם נבהלתי. קשה לי לתת לילד בן שמונה חכם, עליז, יפה ומוצלח שרק קצת משתין בלילה כדור כזה. הייתי שמחה לדעת אם זה טיפול שגרתי, מה תופעות הלוואי שלו והאם יש גם אפשרות אחרת. תודה רבה מראש

לא מקובל. ממומלץ לבצע בירור ולא לטפל לפני הבירור הרטבה נגרמת כתוצאה מ שינה עמוקה יצור שתן מוגבר ובעיות בשלפוחית. ממליץ שתבררו לפני שתטפלו. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה