מינירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

25/10/2013 | 07:33 | מאת: אמא לבן 6

שלום, אני אמא לבן 6 אשר מרטיב באופן קבוע לילה לילה כמויות גדולות ומספר פעמים בכל לילה. פנינו לאורולוג שנתן מרשם למינירין אך למרות לקיחת התרופה הילד קם ספוג שתן בבוקר (מתחת ללשון לפני השינה ושעתיים קודם מפסיק לשתות). קיבלנו הנחיה מהאורולוג בשעות הערות ללכת כל שעתיים לשירותים וגם את זה הוא עושה. יש משהו שאנחנו עושים לא נכון? השימוש בכדור גם ככה מטריד אותי (בגלל תופעת הלואי של דילול דם) כך שאם הוא איננו עוזר אני מעדיפה להפסיק שימוש... תודה.

יש לבצע בירור לפני, רצוי לאבחן את הבעיה. יש להקפיד על הוראות לקיחת מינרין אחרת זה לא עובד.

מנהל פורום הרטבת לילה