בן שלוש וחצי לא גמול בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/10/2013 | 23:21 | מאת: מאיה

שלום, בני בן שלוש וחצי . בגיל שנתיים נגמל מהחיתול תוך יום וחצי ללא פיספוסים, קקי המשיך לעשות בחיתול והיה תהליך מאוד ארוך וקשה לעבור לשירותים, עד היום מתאפק יומיים שלושה ואז עשה בשירותים. בלילה הוא עדין עם חיתול, עושה המון פיפי תוך כדי שינה , המון פעמיים מחליפה לו חיתול באמצע הלילה מכיוון שהוא לא סופג יותר את הכמות, כאשר ישן בלי חיתול ועושה במיטה הוא לא מתעורר מזה בכלל. איך עוברים מפה לגמילת לילה? אציין גם שיש לו רק כלייה אחת , האם קשור ?

מוקדם להתחיל בגמילת לילה אך / רצוי לשלול בעיה אורגנית . לבצע בדיקות שתן ריכוז שתן ועוד דרך רופא נפרולוג. פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה