הרטבת לילה אצל בן 8 וחצי!

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/01/2013 | 00:21 | מאת: רוי

בני בן 8 וחצי, ילד לשני הורים שהרטיבו עד גיל מאוחר יחסית(אבא- עד כיתה ד-ה , אמא עד כיתה ג) לצערי הרב אנו משתמשים בלילה בטיטול מכיוון שקשה לנו ההורים להחליף מצעים וכו...זאת לאחר תקופות ארוכות מאוד בהם נסינו את הזמזמם...להעיר כמה פעמים בלילה...הכל ברוח טובה וחיובית. אני די אובדת עיצות ומנסה לראות מה עוד ניתן לעשות. ערכנו בדיקות רפואיות כמו צילום כליות.השתמשנו בתרופה שמורידה השתנה בלילה....כלום לא עוזר. אני מרגישה שאני עושה עוול לבני. אולי עדיף בלי הטיטול...שיברח...במקום התחושה של "ילד קטן" יש בבית עוד בת בת 6 שמרטיבה ואיתה לא ניסינו הכל וגם היא עם טיטול...ויש גם תינוקת חמודה. מה ההמלצה? תודה מראש רוי

הרטבות לילה שלום. הרטבת לילה נגרמת משילוב של מספר גורמים: שינה עמוקה המתבטאת בהפרעה ביקיצה, תפקוד לקוי של שלפוחית השתן, ויצור שתן מוגבר במהלך הלילה- פוליאוריה לילית. מאחר ובהרטבת לילה יכולים להיות מספר גורמים שמתבטאים בהרטבה. אבחון (בירור רפואי) של הבעיה הרפואית כמו בכל בעיה רפואית אחרת, יתן את התשובה הרפואית המדויקת לגורם להרטבת לילה. לאחר איבחון מדוייק יותר של הגורם להרטבה, ניתן לטפל בבעיה. מתן תרופה ללא אבחון לא תמיד יתן תשובה מלאה לבעית ההרטבה. טיפול בפעמונית או תרופה לא מתאימה יעזור רק לחלק מהילדים או לא יעזור בכלל. הבירור פשוט לא פולשני וניתן לביצוע בקלות. איבחון של הגורם / או הגורמים להרטבה יאפשר טיפול מתאים. גישה זו מקובלת בעולם המערבי. ממליץ קודם לברר ורק אחר כך לטפל. בכבוד רב פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 098621860 למרפאת הרטבה .

16/04/2013 | 00:44 | מאת: אנונימית

ניסיתי את מכשיר ה"דריי נייט", וכיום בני נגמל לחלוטין!!! הטיפול המקצועי והמסור בשילוב המכשיר המתקדם ביותר הובילו אותנו להצלחה ענקית! ממליץ בחום ! מספר הפלאפון שלהם: 0504123862

מנהל פורום הרטבת לילה