הרטבת יום אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/12/2012 | 10:15 | מאת: אושרת

שלום, ביתי בת השנתיים וחצי החלה גמילה בסביבות גיל שנתיים ביוזמתה. חודשיים ראשונים היו םבירים אך עם הכניסה לגן חדש (עברה עם רוב חבריה וטמטפלת אחת) היא החלה להרטיב כל הזמן. חשבתי שזה ענין של הסתגלות אך נראה שאין שיפור מזה חודשים. היא כל הזמן רטובה מטיפטופים. הבעיה היא שזה לא מפריע לה כלל וכלל והעור בטוסיק כבר מלא פצעונים קטנים. אני חוששת שזה יגרור דלקות ובעיות נוספות. אציין שביצענו בדיקות דם והכל תקין.אני מודעת לכך שהיא צעירה ושבגיל כזה לא מטפלים, לכן שאלתי היא איך להתייחס לזה ואיך להגיב אליה? מה נכון לומר לה בנושא? הגננת החליטה לנסות לתת לה אחריות ושהיא תחליף לבד בגדים במשך היום. האם נכון???

שלום. הרטבת יום שניונית דורשת התיחסות של רופא ילדים לשלול בעיה בשלפוחית שתן / השתן. פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 098621860 למרפאת הרטבה .

14/01/2013 | 10:19 | מאת: אושרת

שוב שלום, כאמור, הילדה עברה בדיקות אצל רופא ונמצאה בריאה לחלוטין. תודה

מנהל פורום הרטבת לילה