ילד בן 4 ו4 חודשים עם חרדת אסלה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/08/2012 | 14:55 | מאת: obb

שלום,בני גמול מטיטולים מזה כשנה בכל הקשור לפיפי במהלך היום(בלילה מרטיב במיטה ועדיין עם תחתון חיתול) מסרב בכל תוקף לעשות קקי בסיר/בשירותים,עברנו כבר את כל הבדיקות האפשריות כולל טיפול פסיכולוגי(שבו אני הייתי נוכחת),הילד מביע את החשש שלו מעשיית הקקי ורק לאחר מלחמות שכוללות בכי וצרחות וישיבה של מעל לשעה על הסיר הוא מצליח לעשות ולאחר מכן החשש חוזר,הוא עושה קקי בערך פעם בשבוע מכיוון שהוא מונע מעצמו את העשייה עצמה ומתאפק. ברור לי שאלו מאבקי שליטה-הוא שולט בגופו ומחליט על הקקי שלו,אך מה עליי לעשות??? האם לתת לזה לעבור לבד? האם יש טיפול נוסף שעדיין לא ניסיתי? אנא עצתך,תודה.

לשלול בעיות אורגניות כמו פיסורה לטפל ביציאות על ידי רופא מומחה.

מנהל פורום הרטבת לילה