בריחת שתן ילד בן 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/07/2012 | 09:36 | מאת: קרן

שלום רב רציתי לשאול לגבי בני בן השלוש שגמול מחיתולים בערך 4-5 חודשים בתחילה הגמילה היתה ממש קלה(ביום) ולא היו לו בכלל פספוסים, נכון לעכשיו בלילה הוא עם חיתול וביום התחתון שלו פשוט כל הזמן רטוב (גם המכנס לעיתים) נראה לי שהוא מתאפק וכל פעם מרטיב את התחתון אין לו פיספוסים "גדולים" אלא פשוט התחתון רטוב כמעט כל הזמן מה שגורם לריח ממש לא נעים יש לציין כי בני סובל מאגן כליה מורחב והוא נמצא בבקורות בבית חולים אסף הרופא פעם בשנה היות והמצב סטטי. אשמח לדעת האם יש קשר בין הרחבת הכליה לבעיה או שפשוט יש להתאזר בסבלנות והבעיה תחלוף עם הזמן (הבעיה הזו קיימת כבר חודשיים בערך).תודה מראש

שלום. ממליץ לבצע סונר שלפוחית שתן מלאה ולאחר התרוקנות בדיקה זו תעזור לנו להחליט על המשך הבירור. כמובן בדיקה גופנית. פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 0579451561 או 098621860 ולומר למרפאת הרטבות ומאיזה קופה.

מנהל פורום הרטבת לילה