הרטבת יום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

04/06/2012 | 10:18 | מאת: ענת

הבן שלי בן 4 וחצי ועדיין מרטיב במכנסיים במהלך היום, יכולים להיות לו ימים רצופים שהוא לא מרטיב כלל ואז פתאום ימים רצופים שהוא מרטיב ואף מספר פעמים ביום ולפעמים זה בכלל לא מפריע לו, גם כשאנחנו מזכירים לו ללכת הוא אומר שאין לו ואז אחרי 5 דקות עושה במכנסיים. עשינו לו אולטרסאונד כליות ובדיקת שתן ויצא תקין למי אני צריכה לפנות לקבל עזרה וייעוץ? תודה מראש

נפרולוג ילדים שלפוחית לא יציבה לבצע הערכה של תפקוד שלפוחית ולטפל בהמשך. פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה